Rólunk

Az Europ Assistance a világ egyik vezető asszisztenciaszolgáltató cége, melynek története 1963-ig nyúlik vissza, amikor Pierre Desnos megalapította a mára világméretű hálózattal rendelkező csoport első tagját. Az Europ Assistance a Generali csoport tagjaként ma a világ 208 országában 750 000 szolgáltatóból álló partnerhálózattal és 37 operációs központtal rendelkezik.

Fő tevékenységünk asszisztenciaszolgáltatások utazás, gépjármű, egészség, valamint otthon és család területeken a világ vezető biztosítói, bankjai, energiaszolgáltatói, autóipari és telekommunikációs partnereink ügyfelei részére, amelyek segítségével professzionális választ nyújtunk az élet bármely területén jelentkező kihívásokra.

Az Europ Assistance globális jelenléte néhány mutatóban:

  1. 386 millió EUR éves bevétel
  2. 8 000 munkatárs
  3. 4 300 operátor
  4. 400 orvos
  5. 300 millió ügyfél 
  6. 58,2 millió bejövő hívás évente

A magyarországi Europ Assistance több mint 20 éve van jelen a hazai biztosítási piacon, és ez idő alatt egy 11 országot magában foglaló régiós központtá nőtte ki magát. Munkatársaink 12 nyelven beszélnek 7 operációs központunkban (Budapest, Debrecen, Belgrád, Bukarest, Pirot, Maribor, Skopje). 2020-ban több mint 650 000 hívás során segítettük ügyfeleinket. Az Europ Assistance Magyarország öt alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat.

Az EUB, Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója a magyar utasbiztosítási piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Egyedülállóan széles termékskálája nem csak a szokásos külföldi és belföldi utazásokra kínál hagyományos értelemben vett utasbiztosítási megoldásokat, hanem szolgáltatásaival lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek nagyobb biztonságban érezzék magukat, akár munka, akár szórakozás, akár kalandvágy miatt kelnek útra. 

Az EUB és az Europ Assistance most egy olyan közös terméket fejlesztett, melyben eddigi tapasztalataik és szakmai tudásuk legjava ötvöződött. A RelaxSOS belföldi szabadidőbiztosítás nem csak a belföldi utazók biztonságáról gondoskodik, hanem arra a helyzetre is megoldást nyújt, ha az otthon maradt családtagoknak háztartási vészelhárításra van szükségük.

Fedezze fel további
biztosításainkat is!

AutoSOS

A gondtalan utazás szakértője
 

Tudjon meg többet

Business Care

Komplett asszisztencia-biztosítás kis- és középvállalkozásoknak

Tudjon meg többet

Life Assistance

Prémium biztosítási szolgáltatás a cég munkavállalói számára

Tudjon meg többet